Flatås IL har signert BVP-avtale om bygging av Flatåshallen

Leder for byggekomiteen Frode Kvamsøy sier at det har vært en lang og lærerik prosess, med flere utfordringer. Men nå blir det endelig hall … og et naturlig samlingspunkt for hele bydelen!  Hallen vil bety utrolig mye for hele Flatåsen. Dette vil bli et komplett idrettsanlegg med Trondheims første innendørs kunstgressbane, en ny flerbrukshall med treningsrom, møterom, lager og en ny utendørs kunstgressbane.

Fotballhallen og Flerbrukshallen  har et samlet brutto-areal er ca 6.200 m2. Samlet budsjett er på ca kr 90 mill. kr, og er finansiert med tippemidler, kommunale tilskudd, lån og egenkapital.

Flatås IL har brukt Prosjektutvikling Midt-Norge AS som sin prosjektleder og Best Value-rådgiver i forbindelse med anskaffelsesmetoden BVP («Best Value Procurement») – se Faktaboks 1. BVP-rådgiver Odd Tillerli i Prosjektutvikling Midt-Norge AS sier at idrettslaget har vært svært nytenkende når de valgte å gå for BVP-metoden.

Consto Midt-Norge AS var rangert som nr 1 («Beste Tilbyder») i utvelgelsesfasen, og valget av entreprenør ble opprettholdt etter gjennomført konkretiseringsfase. Konkretiseringsfasen, har vært en hektisk, krevende og ikke minst lærerik prosess å jobbe seg gjennom. Og nå ser vi frem til å realisere Flatås IL sin nye idrettsanlegg, sier Prosjektleder Rune Haugen i Consto.

I uke 48 starter bygginga og ifølge kontrakten skal hallene og banen stå ferdig 31. august 2018. Prosjektutvikling Midt-Norge AS skal på vegne av idrettslaget være byggherreombud og BVP-rådgiver i utførelsesfasen.