Nyheter

Ny medarbeider

2. oktober 2017

Ingeniør Heidi Kolstad Eggen er nyansatt på vår VVS-avdeling.  Hun kommer fra jobb i Klæbu kommune og er utdannet VVS ingeniør fra HIST.
Vi ønsker henne hjertlig velkommen.

 

Bane Nor har inngått rammeavtale med Tyrens, vi er med i avtalen!!!!!

3. august 2017

07.07.2017 inngikk Bane Nor kontrakt med Tyrens på rammeavtale for utredninger, offentlige planer og tekniske hovedplaner, her er vi med!!!! Vi gratulerer Tyrens med kontrakten og ser fram til å jobbe sammen på fremtidige jernbaneoppdrag.

Sjekk linken på Tyrens hjemmesider:

http://www.tyrens.se/sv/aktuellt/nyheter/tyr%C3%A9ns-tecknar-ramavtal-med-bane-nor/

Vi søker avdelingsledere innen geoteknikk og kommunalteknikk og samferdsel

10. juli 2017

AVDELINGSLEDER GEOTEKNIKK
Vi ønsker å ansette en erfaren sivilingeniør til å starte opp vår nye geotekniske avdeling. Vi søker en kandidat med minimum 8 års erfaring
og følgende egenskaper:
– Modig, erfaren og trygg nok til å starte vår nye virksomhet sammen med vår ledelse
– Søkende
– Du skal kjenne deg igjen i våre verdier
– Referanser fra bygg og anleggs bransjen
AVDELINGSLEDER KOMUNALTEKNIKK OG SAMFERDSEL
Som etterfølger av vår nåværende avdelingsleder søker vi en erfaren kandidat, fortrinnsvis en sivilingeniør med følgende egenskaper:
– Selvstendig
– Tydelig
– Du skal kjenne deg igjen i våre verdier
– Ha driv til å bygge og utvikle vår avdeling
Eventuelle spørsmål om stillingene rettes til daglig leder Nina Lodgaard hos Prosjektutvikling Midt-Norge AS på tlf 93243141
eller Kjell Inge Fremo hos Fremo bemanning & Rekruttering AS på tlf 90022300
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.
Søk på stillingen via fremobemanning.no eller finn.no innen 26.8.17.

BestValue konferansen 2017 ble vel gjennomført 15-16. mai 2017

24. mai 2017

Bygg.no har presentert vårt BestValue seminar

Professor Dr. Dean og Isaac Kashiwagi fra Arizona State University har holdt et meget engasjerende kurs for våre forbindelser og ansatte. Alle vår ansatte som har tatt eksamen besto og vi kan nå tilby hele 12 stk B+ sertifiserte medarbeidere som kan bistå våre kunder.

http://www.bygg.no/article/1314896?image=dp-image93870-1314900

 

Alt klart for Trondheims første Best Value konferanse som arrangeres 15-16. mai 2017

14. mai 2017

Forberedelsen til vår Best Value Procurement-konferanse i Trondheim 15.-16. mai 2017 er nå gjennomført med Proffesor Dr Dean Kashiwagi fra Arizona State University og Isaac Kashiwagi. Et meget inspirerende møte ble gjennomført på vårt kontor fredag 12.05.2017, hvor også våre gjester fra USA fikk smake på vår 30-års jubileumskake! Vi blir 54 deltakere alt i alt, og det skal «bli arti» for å si det på trøndersk!

Vi hadde også et meget interessant møte med 2 studenter fra BI som intervjuet Dr Dean, nemlig Linda og Sara. De imponerte med gode spørsmål og svarte godt på Dr Dean’s spørsmål tilbake om BVP-metoden. De viste god kunnskap om BVP, og Dr Dean var imponert!

07.05.1987 hadde 3 rådgivende ingeniører bestemt seg, Prosjektutvikling Midt-Norge AS ble dannet

7. mai 2017

Vi gratulerer oss selv med dagen, 30 år i bransjen! For 30 år siden hadde Steinar Aamo. Morten Torset og Odd Tillerli gjort en viktig beslutning. De ønsket å danne sitt eget rådgivende ingeniør firma og 07.05.1987 var Prosjektutvikling Midt-Norge AS et faktum.

Etter 30 år er vi fortsatt er selvstendige og eid av våre egne ansatte, dette er vi stolte av. Våre ambisjoner er fortsatt vekst og vi har tro på å levere oppdaterte rådgivertjenester i tråd med marked og utvikling.

15-16.mai gjennomfører vi vårt jubileumsarrangement på Scandic Lerkendal. Da er Best Value Procurement på agendaen og vi har fått selve grunnleggeren av denne nye innkjøpsformen til å holde kurs for våre forbindelser og ansatte. Professor Dr. Dean Kashiwagi kommer fra Arizona University ens ærend for å lære oss opp.  Vi gleder oss veldig til dette.

 

Velkommen til våre nye hjemmesider

28. april 2017

I rett tid  før vår 30 års dag 07.05.2017 kan vi lansere våre nye hjemmesider. Vi er superfornøyde med utseende og layout og sender en stor takk til våre samarbeidspartnere Engasjert Byrå ved Ingunn Hegstad som har laget layout og Smart Media som har programert og fått sidene på lufta i rett tid.

Vi gleder oss til å ta i bruk vår nye hjemmesider.

Lanseringen vil bli markert for våre ansatte med et releaseparty i våre lokaler med presentasjon og god mat.

Intervju med vår daglige leder i Adressa 22.04.17

26. april 2017

Som det fremgår, så kan vi trygt si at Nina er en utmerket representant for våre kjerneverdier:

Kreativ – Engasjerende – Trygg – Pålitelig – Inkluderende !

Les hele intervjuet: Her

Vårt jubileumsarrangement er nå klart: Best Value Conference Trondheim 2017!

26. april 2017

15.-16. mai 2017 arrangerer vi Best Value konferansen i Trondheim, og vi har vært så heldige og fått Prof. Dr Dean Kashiwagi og Isaac Kashiwagi til Trondheim for å lære oss mer om Best Value-metoden.

Christer er FG godkjent for prosjektering av sprinkler – 07.04.2017

21. april 2017

VChrister Rake01år branningeniør Christer Rake har nå videreutdannet seg til prosjektering av sprinkler

Christer Rake er nå FG godkjent for prosjektering av sprinkler. Han har tatt utdanningen og nødvendig praksis. Vi har nå to FG godkjente rådgivere for prosjektering sprinkler. Christer har med sin brannrådgiver bakgrunn en ekstra faktor med seg når han skal rådgi våre kunder enten det er innen sprinkler eller brann eller begge deler. Vi gratulerer!