Nyheter

Hils på våre siste nyanatte

Sivilingeniør Sindre Solvang ble ansatt på vår VVS-avdeling den 1. august 2023. Han er nyutdannet fra NTNU våren 2023 med master i Produktutvikling og produksjon, med hovedprofil i bærekraftige energisystemer.

Ingeniør Viggo Olden ble ansatt på avdeling Samferdsel og kommunalteknikk 1. november 2023. Han er utdannet fra Høgskolen i Sør-Trøndelag og har tidligere vært ansatt i Ørland kommune som ingeniør vannforsyning med ansvar for små og store prosjekter innen vann og avløp.

Ingeniør Krister Lövenius ble ansatt på vår avdeling for prosjektadministrasjon 1. januar 2024. Han er utdannet Byggingeniør fra Mittuniversitetet Østersund og kommer fra en stilling som prosjektleder hos Riksbyggen Østersund.

Fredet bygningsmasse NTNU

I starten av september var vi med NTNU på et internt seminar om arbeid i freda bygg.
Seminaret var i ærverdige Lerkendal Gård som som fikk sin fredningsstatus for akkurat 100 år siden.
Gjennom mange år har vi bidratt til prosjektering og gjennomføringer av en rekke tiltak i NTNUs fredede bygningsmasser.
Våre rådgivere Morten Grande og Nina Svendsen bidro med innlegg og seminaret ble avsluttet med befaring på tak og fasadearbeidene som pågår i Hovedbygningen på Gløshaugen.

Resertifisert som Miljøfyrtårnbedrift

Vi har valgt å være Miljøfyrtårn sertifisert.
Vi er nå resertifisert og kan bruke sertifikatet i 3 nye år. Til beste for miljøet, våre kunder og ansatte.
Våre kunder skal være TRYGG på at våre løsninger er bærekraftige.

Grunnstein på plass for Norsk havteknologisenter

Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran la tirsdag 22. august ned grunnsteinen for anlegget på Tyholt.
I sin hilsningstale var statsråden tydelig på at dette prosjektet vil bidra til en bærekraftig utvikling av havnæringene og at grunnsteinen markerer det store løftet regjeringen tar for satsing på havet.
Grunnsteinsarrangementet ble gjennomført av Statsbygg i samarbeid med NTNU og Sintef.  Grunnsteinen ble lagt ned av statsråden ute på byggeplassen for Professor Mørchs hus som er det første prosjektet som vil bli ferdigstilt i 2025.

Grunnstensnedleggelsen markerer startskuddet for et løft innenfor maritim og marin forskning og utdanning. Det er også starten på et stort nasjonalt prosjekt for havnasjonen Norge. Laboratoriene ved Norsk havteknologisenter vil være i verdensklasse og et viktig redskap i utviklingen av morgendagens utdanning, forskning og havnæringer, sier rektor Anne Borg ved NTNU. I senterets laboratorier vil det bli testet og forsket på modeller av for eksempel vindturbiner, fiskemerder, soløyer og skip.

Her taler statsråden.
Vår prosjektleder Odd Tillerli står her med grunnsteinen før den legges ned.  Han er prosjektleder for Statsbygg og del-prosjektet prof. Mørch hus
Innholdet i grunnsteinen er etter innspill fra ansatte og studenter ved NTNU og Sintef.

Norsk havteknologisenter er på ca. 45 000 kvadratmeter og erstatter det gamle Marinteknisk senter som nå er revet på Tyholt. Det nasjonale senteret blir hovedsete for NTNU og SINTEFs utdanning og forskning innen havteknologi.

Senteret gir oss muligheter til bedre overvåkning av havet, utvikling av mer bærekraftig mat, fornybar energi og klimavennlige skip. Det vil være et viktig senter for teknologihovedstaden Trondheim, for Norge og for havnæringene internasjonalt, sier konsernsjef Alexandra Bech Gjørv i Sintef.

 

Orkesterplassen, Stjørdal

Prosjektet Orkesterplassen ble nominert til «Årets boligprosjekt 2023» av Boligprodusentenes forening (blant tre i hele Norge).
Orkesterplassen er 55 nye leiligheter med en unik beliggenhet midt i Stjørdal sentrum, og består av P-kjeller, næring i 1. etg. og leiligheter videre oppover.

Vår RIV-avdeling har prosjektert rør- og sprinkleranlegg for Ole Sivertsen AS.

Vi søker VA-rådgiver

Vi søker en dyktig og engasjert vann- og avløpsrådgiver (VA-rådgiver) for å bli med i vårt team og bidra til å levere høykvalitetsløsninger innen vann- og avløpssektoren. Som VA-rådgiver vil du spille en viktig rolle i planlegging, utvikling og gjennomføring av prosjekter knyttet til vann- og avløpssystemer.
Hvis du er en engasjert VA-rådgiver som ønsker å bidra til utviklingen av bærekraftige vann- og avløpsløsninger, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen.

Se flere detaljer om stillingen under "Ledige stillinger" på vår hjemmeside eller på finn.no

Aktivitetspark i Buvika

Skaun kommune skal bygge en ny aktivitetspark i tilknytning til skole- og idrettsområdet til Buvik skole.
Vi har fått tildelt oppdraget med å prosjektere anlegget slik at det kommer til utførelse, planlagt byggestart er oktober 2023.

Aktivitetsparken skal blant annet inneholde asfaltert rulleflate med basketball, flyttbare elementer for skateboard/BMX/Scoot, “ly- og le”- konstruksjon med treplatt for undervisning, treningspark (tuftepark), lekeplass med lekeapparater, bane for petanque, «basse»-bane, møblering og sykkelstativ etc.

Nye rammeavtaler for Trondheim kommune

Prosjektutvikling Midt-Norge AS har fått tildelt 2 nye rammeavtaler for Trondheim kommune på følgende fagområder:
- Prosjekt- og byggeledelse
- Uavhengig kontroll prosjektering og utførelse

Vi ser fram til mange spennende prosjekter og et godt samarbeid med Trondheim kommune.

Ny styreleder i Prosjektutvikling Midt-Norge AS

På generalforsamlingen 23.03.2023 ble Tord Tangvik Ophus vagt inn som ny styreleder. Han tar over etter Odd Tillerli som har vært vår stødige styreleder i 10 år! Takk for innsatsen! Odd Tillerli fortsetter som ordinært styremedlem.

NY MEDARBEIDER PÅ AVDELING ELEKTRO

Hils på vår nye medarbeider på Elektroavdelingen – Marius Lysø Mortensen.
Han er utdannet ingeniør og kommer fra WSP AS. Han vil jobbe med prosjektering av elektroanlegg.
Marius har også lang erfaring fra entreprenørsiden.
Vi ønsker han velkommen til oss !