NY RAMMEKONTRAKT MED DOMSTOLADMINISTRASJONEN

Vi har vunnet ny rammekontrakt med Domstoladministrasjonen innenfor kategorien byggfaglig bistand.

Domstoladministrasjonen (DA) som oppdragsgiver har ansvaret for å skaffe domstolene i Norge gode og funksjonelle lokaler, og har i denne forbindelse behov for ekstern bistand i mange pågående og planlagte prosjekter.

Den byggfaglige prosjektadministrative bistanden omfatter alt fra ledelse av små ombyggingsprosjekter i byggefasen til store, integrerte prosjekter med betydelig kompleksitet. I større prosjekter kan det være aktuelt at leverandøren også deltar i anskaffelsesprosesser og forutgående planlegging av byggefasen.

Oppdragsgiver la til grunn i sin evaluering vekt på tilbudt nøkkelpersonells kompetanse samt relevant formalkompetanse og relevant erfaring fra tilsvarende oppdrag. Prosjektutvikling Midt-Norge AS fikk 10 av 10 poeng og ble rangert som den beste besvarelsen på dette kriteriet.

Avtalens varighet er på 2+1+1 år. Firmaet har tidligere hatt tilsvarende rammekontrakt med DA i perioden 2011-2015.

Vi i Prosjektutvikling Midt-Norge AS er svært godt fornøyd med igjen å ha vunnet en rammekontrakt med DA, og at kompetanse teller mer enn bare pris.

Vi er allerede i gang med bistand og rådgiving i forbindelse med ombygging av lokaler for Domstoladministrasjonen i Harstad som skal stå ferdig i 2. halvår 2021.